Meedoen met  sport of cultuur?

Maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds helpt en betaalt de contributie! Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Hier is een intermediair voor nodig. Een intermediair is bijvoorbeeld een leerkracht, een maatschappelijk werker of een medewerker van het gemeentelijk Loket.

Bekijk de intermediairs in Zoeterwoude. En doe een aanvraag! 

Intermediairs Zoeterwoude

Jeugdfonds Sport & Cultuur laat kinderen in Zoeterwoude meedoen!

Wil je kind graag voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! We betalen voor kinderen de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.

Hoe werkt het?

1 ) Je kan zelf geen aanvraag doen. Dit doet een ‘Intermediair’ voor je. Dit is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Heb jij nog geen intermediair? Klik dan hier!

2 ) De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;

3 ) De intermediair hoort binnen drie weken of de aanvraag goedgekeurd is en laat je dat weten;

4 ) Na goed keuring kun je je kind aanmelden bij de sportclub, dansschool of andere organisatie waar je kind op les wil;

5 ) Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub/lesgever. Je ontvangt zelf geen geld.

Voor wie is het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor alle kinderen in armoede tot 18 jaar. Wil je de exacte regels weten voor Zoeterwoude? Kijk dan in de spelregels.

Spelregels

Contact met het Jeugdfonds? Bel dan gerust naar 0174 – 244 940 of mail naar zuid-holland@jeugdfondssportencultuur.nl. Woon jij in andere gemeente? Ga naar de pagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland. Hier vind je alle aangesloten gemeenten.

 

 

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te sporten.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen.