nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland pagina

Gelderland | 25 augustus 2022

Doe mee met de Zevenheuvelenloop!

Na twee jaar kan het weer: de Zevenheuvelenloop in november! Het evenement steunt al jaren het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland en dit jaar willen we er een nog groter feest van maken, samen met jou!

Loop mee met het Jeugdfonds team

Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland doet dit jaar mee met een eigen team! Loop jij ook mee? Op beide dagen wordt er een bedrijvenloop georganiseerd, op zaterdag 19 november tijdens de Zevenheuvelennacht van 7 kilometer en op zondag 20 november de Zevenheuvelenloop van 15 km. Iedereen die betrokken is bij het Jeugdfonds mag meedoen, van bestuurslid, tot intermediair, van beleidsmedewerker tot ambassadeur. Je loopt in je eigen tempo, in een speciaal Jeugdfonds hardloopshirt.

Help mee tijdens de Zevenheuvelen Expo

Tijdens het weekend van de Zevenheuvelenloop is er ook de Zevenheuvelenexpo sportmarkt tussen station Nijmegen en het start- en finishgebied. Daar staan wij ook met een stand en uiteraard zoeken we mensen om deze stand te bemannen (zaterdag van 15 uur – 21 uur en zondag van 10 uur – 17.30 uur). We proberen de stand zo interactief mogelijk te maken. Zo is er een Facebook frame waarmee we mensen uitnodigen om een selfie te laten maken die ze kunnen posten op social media en organiseren we een sport- en cultuuractiviteit waar bezoekers aan mee kunnen doen. Help jij dat in goede banen leiden?

Help jij mee om van de Zevenheuvelenloop een fantastisch evenement met veel opbrengst voor het Jeugdfonds te maken? Stuur een mail aan merlin.gelderland@jeugdfondssportencultuur.nl en meld je aan voor het hardloopteam of de standbemanning.

Direct inschrijven

Natuurlijk kun je ook direct inschrijven bij de Zevenheuvelenloop. Op die website vind je ook alle informatie over de Zevenheuvelenloop en bijvoorbeeld uitgebreide trainingsschema’s.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.