nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 27 mei 2024

Voetbaltoernooi voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar bij AFC ’34 op zaterdag 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni 2024 van 10:00 uur tot 15:30 uur vindt een gezellig familietoernooi (het Keukenstunter.com mixtoernooi) plaats bij AFC ’34. Dit voetbaltoernooi belooft een dag vol sport en plezier. Het toernooi zal feestelijk worden afgesloten met live muziek van verschillende artiesten en een afterparty bij Berries in Alkmaar.

Dit voetbalevenement belooft niet alleen een dag vol sportplezier, maar ook een gelegenheid om iets moois terug te geven. De opbrengsten van het toernooi gaan naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar. Met nog twee weken te gaan, zijn we trots te melden dat we al meer dan €1000 aan verwachte opbrengsten hebben opgehaald!

Doneer ook aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar via: Het AFC’34 Sluitingsweekend voor JEUGDFONDS SPORT & CULTU… (mijnjeugdfondsactie.nl) Hiermee help je kinderen die het thuis minder breed hebben om deel te nemen aan een sport- en culturele activiteiten.

Natuurlijk zijn toeschouwers van harte welkom om die dag langs te komen en de gezellige sfeer te ervaren op het mixtoernooi van AFC ’34!

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.