nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam pagina

Rotterdam | 1 december 2020

Vergoeding voor verplichte clubkleding vanaf nu mogelijk 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam heeft de regels voor het vergoeden van sportkleding aangepast. Vanaf nu vergoedt het fonds naast de contributie ook een bedrag tot maximaal €60,- voor door de club verplicht gestelde clubkleding. De totale vergoeding per kind blijft maximaal €280,- (contributie + kleding).

Voorbeeld: de contributie voor de club is €150,-. De vergoeding voor verplichte clubkleding is €60,-. Opgeteld is dit €210,- dus het Jeugdfonds kan dit vergoeden. Komt het totale bedrag boven de 280,- euro uit? Dan is het restbedrag net als voorheen voor de ouders.

Let op: deze regeling geldt alleen voor clubkleding die verplicht is gesteld door de club, en direct wordt aangeschaft bij de club. De regeling geldt niet voor sportkleding die niet verplicht is, of kleding die niet direct wordt aangeschaft bij de club. Wij controleren of de bedragen voor kleding en contributie duidelijk op de website vermeld staan.

Voor intermediairs: Het bedrag voor kleding moet apart van de contributie worden aangevraagd. Dit kan door bij het invullen van de aanvraag het benodigde bedrag in te vullen bij ‘winkel’ en ‘attributen’. Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.