nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Amsterdam pagina

Amsterdam | 1 september 2022

VACATURE: Medewerker aanvragen & klantenservice

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam is op zoek naar een:

Medewerker aanvragen & klantenservice van het Jeugdfonds Sport Amsterdam (24 uur)

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam zet zich dagelijks in om sportkansen te creëren voor kinderen die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is. Voor deze kinderen betaalt het fonds de sportcontributie en in bepaalde gevallen de attributen en/of kleding en de kosten voor het behalen van een zwemdiploma. Wil jij kinderen in armoede de kans geven om mee te doen aan sportactiviteiten en diplomazwemmen? Lees dan verder, want dan is deze functie wellicht wat voor jou.

Dit ga je doen

Jij bent een belangrijke schakel om alle kinderen in Amsterdam mee kunnen laten doen aan sport. Tijdens jouw werkzaamheden ben je via mail en telefoon veel in contact met intermediairs van het Jeugdfonds, die voor kinderen aanvragen indienen, Amsterdamse sport- en zwemaanbieders en gezinnen. Je bent het visitekaartje van ons fonds. Je behandelt binnenkomende aanvragen volgens een vast stappenplan. Tegelijkertijd weet je adequaat te handelen om maatwerk te leveren indien nodig. Je werkt nauw samen met de coördinator aanvragen & klantenservice en andere bureaumedewerkers om lokaal beleid te vertalen naar service richting het werkveld.

Dit breng jij mee

  • Jij bent gedreven en gelooft in de toegevoegde waarde van het Jeugdfonds Sport
  • Een klantgerichte houding en accuraatheid zijn voor jou vanzelfsprekend
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je werkt efficiënt en nauwkeurig
  • Je weet van aanpakken
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met administratieve werkzaamheden, telefonisch klantcontact en Office 365
  • Ervaring met werken in AFAS software is een pré
  • Samenwerken in een team gaat je goed af

Waar kom jij terecht

Het team van het Jeugdfonds Sport Amsterdam bestaat momenteel uit vier gedreven medewerkers. Vanaf januari 2023 wordt in het kader van een fusie met het Jongerencultuurfonds het team met twee medewerkers uitgebreid. We werken vanuit een mooi kantoor in het Olympisch Stadion en maken onderdeel uit van de koepelorganisatie Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland. Jouw werk doet ertoe!

Wat bieden wij jou

We bieden je een salaris op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in schaal 7 van de CAO sport. Ook krijg je vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Bovendien kom je te werken in een sportief en gezellig team. Beoogde start van werkzaamheden is 1 november 2022 met een tijdelijk contract.

Kom jij bij ons werken?

Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan nodigen wij je uit om uiterlijk 22 september a.s. per e-mail een gemotiveerde sollicitatie met CV te sturen.
E-mail: levi.amsterdam@jeugdfondssport.nl

De gesprekken vinden plaats in de week van 26 september en 3 oktober. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Levi Heimans 06-46855519.

Wij vinden een diverse en inclusieve organisatie belangrijk. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Iedereen die zijn talenten wil inzetten om onze doelstellingen te realiseren krijgt de ruimte om dat te doen, ongeacht gender, leeftijd, afkomst of geaardheid.

Meer algemene informatie over ons fonds vind je op de website www.jeugdfondssport.nl/amsterdam.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wist je dat?

Nederlandse gemeenten zijn aangesloten bij ons.

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een cultuurclub.