Vacature: Financieel Medewerker Crediteuren

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland (landelijk bureau) zoekt een Financieel Medewerker Crediteuren voor 24-32 uur per week. Als Financieel Medewerker Crediteuren bied je ondersteuning aan bij de crediteurenadministratie binnen het team Financiën en Bedrijfsvoering. Je werkt samen met een klein financieel team aan een betrouwbare financiële administratie.

Locatie:             Amsterdam

Branche:           non-profit, sport, cultuur

Omvang:          24 – 32 uur per week

Taken voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

  • Ondersteuning bij de crediteurenadministratie door het controleren en verwerken (in WhiteVision en AFAS) van de inkoopfacturen voor de stedelijke/provinciale Jeugdfondsen en Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland.
  • Controleren op de juistheid van de geboekte inkoopmutaties (projecten) op de projecten, grootboekrekeningen en kostenplaatsen.
  • Telefonische ondersteuning bij vragen van crediteuren of stedelijke en provinciale Jeugdfondsen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en vriendelijke medewerker die heel nauwkeurig is en ervaring heeft in financieel administratief werk en die gelooft in de kracht van sport en cultuur voor kinderen.
Herken jij jezelf hierin? Dan is deze job voor jou!

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

Minimaal mbo werk- en denkniveau (financiële achtergrond is een pré). Bij voorkeur ervaring met en kennis van ICT (AFAS, Microsoft office pakket, White Vision).

Wat bieden wij?

Je komt werken in een enthousiast en hardwerkend team (13 fte). We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (onder verwijzing naar cao sport) en een prettige sfeer. We hebben een collectieve pensioenregeling. Het betreft een tijdelijk dienstverband. We werken met korte lijnen waarbij resultaatgerichtheid en samenwerking centraal staan en hand in hand gaan met no-nonsense en maatschappelijke betrokkenheid.

Organisatieprofiel

1 op de 9 kinderen in Nederland (378.000) leeft in gezinnen waar te weinig geld is om de contributie van een sportclub of lessen op het gebied van cultuur te betalen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft die kinderen en jongeren een kans om hier tóch aan mee te doen en betaalt rechtstreeks de contributie van de sportvereniging en de sportattributen, of de hiphop, gitaarlessen en materiaal. Kinderen mogen namelijk niet de dupe zijn van de financiële thuissituatie. We helpen jaarlijks meer dan 70.000 kinderen en groeien de afgelopen jaren hard.

Het landelijk bureau is gevestigd in Amsterdam en ondersteunt en faciliteert op dit moment 56 aangesloten fondsen in het land die samenwerken met ruim 250 gemeenten en 8.000 intermediairs die de aanvragen voor de kinderen doen. Jeugdfonds Sport & Cultuur is publiek/privaat gefinancierd (80-20) op lokaal en landelijk niveau. Het Rijk, gemeenten, bedrijvenpartners en fondsen dragen bij. In totaal is de omzet rond de € 20 mln. Er worden vernieuwende sport- en/of cultuurprojecten voor kinderen en jongeren opgezet met diverse partners.

We werken met een gezamenlijk aanvraag- en financieel systeem en een samengevoegde jaarrekening. Hierdoor kunnen we transparant rapporteren aan onze partners. We hebben de ANBI status en CBF erkenning.

Reageer schriftelijk met CV en korte motivatie, naar: andre.khemai@jeugdfondssportencultuur.nl.

 Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...