Vacature: Financieel Medewerker Crediteuren

Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland is op zoek naar een Financieel Medewerker Crediteuren (24 – 32 uur). 1 op de 9 kinderen in Nederland (ruim 400.000) leeft in een gezin waar te weinig geld is om de contributie van een sportclub of lessen op het gebied van cultuur te betalen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft die kinderen een kans om hier tóch aan mee te doen en betalen de contributie van de sportvereniging en de sportattributen, of de muziek-, dans- of tekenlessen en materiaal. Het landelijk bureau is gevestigd in Amsterdam en ondersteunt en faciliteert op dit moment meer dan 40 fondsen in het land die samenwerken met ruim 200 gemeenten.

Jeugdfonds Sport & Cultuur is een organisatie waar een informele sfeer heerst. Het imago dat we extern willen uitdragen is een blauwdruk van het werk op het landelijk bureau: dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. We hebben een ‘can-do’ houding.

Jouw uitdaging, taken en verantwoordelijkheden

Als Financieel Medewerker Crediteuren bied je ondersteuning bij de crediteurenadministratie binnen het team Financiën en Bedrijfsvoering. Je werkt samen met een klein financieel team aan een betrouwbare financiële administratie.

Taken voor Jeugdfonds Sport & Cultuur:

  • Ondersteuning bij de crediteurenadministratie door het controleren en verwerken (in WhiteVision en AFAS) van de inkoopfacturen voor de stedelijke/provinciale Jeugdfondsen en Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland.
  • Controleren op de juistheid van de geboekte inkoopmutaties (projecten) op de projecten, grootboekrekeningen en kostenplaatsen.
  • Telefonische ondersteuning bij vragen van crediteuren of stedelijke en provinciale Jeugdfondsen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en vriendelijke medewerker die heel nauwkeurig is en ervaring heeft in financieel administratief werk en die gelooft in de kracht van sport en cultuur voor kinderen. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze job voor jou.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

  • MBO werk- en denkniveau met financiële achtergrond.
  • Bij voorkeur ervaring met en kennis van ICT (AFAS, Microsoft office pakket, White Vision),

Wat bieden wij?

Je komt werken in een enthousiast en hardwerkend team (15 fte). We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (onder verwijzing naar cao sport) en een prettige sfeer. We hebben een collectieve pensioenregeling. Het betreft een tijdelijk dienstverband.

We werken met korte lijnen waarbij resultaatgerichtheid en samenwerking centraal staan en hand in hand gaan met no-nonsense en maatschappelijke betrokkenheid.

Reageer schriftelijk met cv en korte motivatie naar: jolanda.reijm@jeugdfondssportencultuur.nl.Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...