nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe pagina

Drenthe | 8 november 2023

Vacature: Financieel & algemeen medewerker (24-28 uur)

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie/ het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe maakt als een onafhankelijke stichting deel uit van de landelijke stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur. Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe heeft een zelfstandige organisatie met drie medewerkers. Deze medewerkers werken onder toezicht van het bestuur. Op jaarbasis biedt het fonds ondersteuning aan meer dan 3.500 kinderen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met 11 van de 12 gemeenten in Drenthe en een netwerk van professionele intermediairs.

De functie van financieel & algemeen medewerker maakt onderdeel uit van het kernteam van onze organisatie.

Financieel- en algemeen medewerker- 24-28 uur per week

Jouw rol

Samen met je collega’s werk je in een klein team aan de primaire doelstellingen van het Jeugdfonds. Je beoordeelt binnenkomende aanvragen en verzorgt de financiële administratie, onderhoudt contact met gemeentes en voert office managementtaken uit.

Jouw belangrijkste taken zijn
– Je beoordeelt binnenkomende aanvragen en onderhoud contact met onze intermediairs.
– Je verzorgt de financiële boekhouding en subsidieaanvragen.
– Je rapporteert aan en staat in contact met subsidiegevers (gemeenten). De organisatie en het bestuur voorzie je van heldere management  rapportages.
– Je ondersteunt de penningmeester en het landelijk fonds met overzichten en de jaarafsluiting.
– Je voert diverse backoffice taken uit en zorgt ervoor dat het kantoor op orde is.

Wat breng je mee

Je bent een financieel medewerker die het leuk vindt om breed bezig te zijn. Je hebt in ieder geval een relevante opleiding op mbo-niveau en meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt nauwkeurig en hebt aandacht voor detail. Je vindt het leuk om zaken te analyseren en je inzichten te verwerken in inzichtelijke rapportages. Hierbij maak je gebruik van de aanwezige systemen (AFAS, Profit, etc). Je bent een teamplayer die weet wat nodig is om een organisatie soepel te laten draaien.

Wij bieden jou

Je gaat samen met ons werken aan de doelstellingen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur om zoveel mogelijk kinderen deel te laten nemen aan sport en/of cultuur. We zijn een informele organisatie en de lijnen zijn kort, zowel onderling als naar het bestuur. Je krijgt vertrouwen en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

En verder:

· Een 24-28 urige werkweek, werktijden in overleg
· Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie voor vast
· Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-sport, waarbij je wordt ingeschaald in schaal 7.
Op basis van een fulltime dienstverband is dit tussen de € 2.472 en € 3.494,- bruto per maand
· Een eindejaarsuitkering van 8% en een vakantie-uitkering van 8%
· Je pensioen wordt ondergebracht bij het PFZW pensioenfonds

Overig

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur streeft naar diversiteit & inclusie. Onze organisatie is hier een afspiegeling van. We staan voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender, leeftijd, beperkingen, afkomst of geaardheid.

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur heeft als beleid dat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist is bij indiensttreding.

Meer weten of interesse?

Wil je meer weten over de functie of de procedure? Neem dan contact op met Koert Thalen, coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe via koert.drenthe@jeugdfondssportencultuur.nl  of mobiel op: 06 -1178 2923.

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk zondag 3 december as. jouw motivatie met curriculum vitae naar ons via bovenstaand e-mailadres. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 50 & 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2022.