Naar Jeugdfonds Cultuur Limburg pagina

Limburg | 23 februari 2021

VACATURE: Coördinator Jeugdfonds Cultuur Limburg

Krijg jij ook kippenvel van de glimlach van een kind dat zojuist genoten heeft van zijn eerste muziek- of dansles? Dan moet je verder lezen… want we zijn op zoek naar jou!

Jeugdfonds Cultuur Limburg
In Limburg wil het Jeugdfonds Cultuur het alle kinderen mogelijk maken muziek te maken, te dansen, rappen, breakdancen of films te maken. Dat betekent dat we een extra steun zijn voor die gezinnen waar dat financieel niet haalbaar is.

In 2019 toverden we zo bij 1.123 kinderen een glimlach op hun gezicht. Maar daarmee zijn we nog niet tevreden. We gaan voor die glimlach op het gezicht van alle kinderen die die kansen niet vanzelf krijgen. En dat zijn naar schatting in Limburg 22.000 kinderen.

We werken daarbij nauw samen met het Jeugdfonds Sport en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur en hebben een gezamenlijke backoffice. In een tijd waar deels ook de grenzen vervagen tussen cultuur en sport een goede ontwikkeling.

Om onze ambitie waar te maken, verheugen wij ons dat jij per 1 mei 2021 (of zoveel eerder als mogelijk) ons team komt versterken. Jij bent die gedreven kracht die tot het gaatje gaat en met ons die ambitie waarmaakt.

Functie
Als Coördinator Jeugdfonds Cultuur Limburg ben jij het gezicht van ons fonds in Limburg, maar ook de projectleider. Je vertaalt landelijke (financiële) regelingen naar een provinciale werkwijze, positioneert het merk en verbetert de naamsbekendheid en bent verantwoordelijk voor alle processen binnen het fonds: jaarplannen, financiële rapportages, accountmanagement en budgetbeheer. Samen met je sportcollega’s sta je aan de lat voor de communicatie, fondsenwerving en sponsoring. Je onderhoudt alle noodzakelijke relaties, zoekt de samenwerking met andere maatschappelijke organisaties. Je bent onze vooruitgeschoven post naar het landelijk bureau, stuurt de backoffice aan samen met de Coördinator van het Jeugdfonds Sport en werkt samen met de adviseurs van het Huis voor de Kunsten Limburg en het Huis van de Sport Limburg.

Klinkt dat als muziek in je oren? Check dan of je voldoet aan onderstaand profiel en wacht niet langer maar stuur je CV en motivatie naar monikamanders@hklimburg.nl. Reageren kan t/m 7 maart 2021. We verheugen ons op de eerste kennismaking!

 

Jouw Profiel 

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van én belangstelling voor de cultuursector en actuele ontwikkeling daarin is een voorwaarde.
 • Kennis van en affiniteit met jeugdcultuur en de actuele trends.
 • Proactieve instelling en ‘hands on mentaliteit’.
 • Initiatiefrijke teamplayer (met Jeugdfonds Sport en Volwassenenfonds Sport & Cultuur).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
 • Affiniteit en ervaring met relatiemanagement (social networking).
 • Ervaring met het gebruik van geautomatiseerde systemen en databases.
 • Vaardig met sharepoint en AFAS.
 • Flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid.
 • Groot enthousiasme en affiniteit met de doelstelling van het Jeugdfonds.
 • Nauwkeurig en planmatig.
 • Klantgericht/omgevingsgericht handelen: behandelt iedereen met respect en neemt diens vragen serieus, beantwoordt vragen tijdig en geeft daarbij voldoende informatie, maakt duidelijke afspraken en komt gemaakte afspraken na.
 • Bereidheid om incidenteel in weekenden en avonduren te werken (representatie bij wervingsacties).

 

Overige informatie
Voor deze functie geldt een aanstelling in principe op basis van 18 uur per week. Standplaats: Roermond/Sittard. Dagen in onderling overleg, waarbij de woensdag de voorkeur heeft. De functie wordt gewaardeerd in schaal 8, CAO Sociaal Werk.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monika Manders, Huis voor de Kunsten Limburg, telefoonnummer 0475 399 291.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Limburg

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.