Vacature

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem pagina

Haarlem | 16 februari 2023

Vacature Communicatie

COMMUNICATIE EXPERT m/v
Flexibele uren   6-8 uur per week

Wil jij vrijwillig iets betekenen voor kinderen in Haarlem en Zandvoort uit gezinnen met te weinig geld? En voel jij je als een vis in het water in de online wereld? Dan verwelkomen wij je graag in ons team.

Kansenongelijkheid is er ook in sport. Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen (4-18 jaar) uit gezinnen die het niet kunnen betalen, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, zwemmen, dansen of een andere sportieve of creatieve activiteit. Dat zijn in Nederland 2 á 3 kinderen per klas. Voor hen betalen we het lesgeld en in sommige gevallen benodigdheden zoals voetbalschoenen of een danspakje. Dat juist deze kinderen in beweging blijven is essentieel voor hun gezondheid en ontwikkeling. Bovendien maakt meedoen kinderen blij. Ze leren terwijl ze plezier maken.

Wegens onze groeiambitie zijn wij op zoek naar een Communicatie/Social Media Specialist die de bekendheid van Jeugdfonds Sport & Cultuur in Haarlem en Zandvoort verder onder onze doelgroep kan vergroten.

Het ideale profiel

o Je bent als Communicatie expert thuis op het gebied van sociale media en vindt het leuk om onze online Facebook en Instagram kanalen te laten groeien.

o Je verhoogt onze online vindbaarheid en vult de website met nieuws of een aantrekkelijk verhaal.

o Je hebt affiniteit met onze doelgroep, weet hoe je deze moet bereiken en welke sterke, originele content je daarvoor inzet.

o Je kunt zelfstandig werken. In overleg kun je tijdstip en locatie zelf bepalen.

Jouw voordelen als supporter van Jeugdfonds Sport & Cultuur

o Je zorgt dat kinderen kunnen meedoen in de samenleving en versterkt hen fysiek, sociaal en mentaal. Daarmee vergroot je hun toekomstkansen.

o Je levert een bijdrage aan een belangrijk doel en bent een inspiratiebron voor naasten.

o Je werkt in een klein, enthousiast team en ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur een korte motivatiebrief en beknopt CV naar haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl t.a.v. Grace Dias.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2022.