Vacature bestuurslid Algemeen & Onderwijs (vrijwillig)

Jeugdfonds Sport Utrecht zoekt een bestuurslid dat via haar/ zijn onderwijsnetwerk in de provincie Utrecht kan bijdragen aan het beter bereiken van onze jeugdige doelgroep. Daardoor kunnen we namelijk meer kinderen bereiken en meer kinderen laten sporten!

Het Jeugdfonds Sport Utrecht betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Taken / activiteiten

Als bestuurslid Algemeen & Onderwijs ben je algemeen lid van het bestuur en initieer je in samenwerking met de coördinator acties om het doelgroepbereik te vergroten en een toename van actieve intermediairs in het onderwijs te realiseren. De verwachte tijdsbesteding is 3 uur per week (kan per week verschillen).

Profiel

We zijn op zoek naar een verbinder met:

  • een breed onderwijsnetwerk binnen de provincie Utrecht; en
  • ervaring als bv. leerkracht of jeugdbegeleider.

En natuurlijk heb je affiniteit met onze doelstelling om zoveel mogelijk kinderen die dat willen te laten sporten!

Geïnteresseerd?

Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar als bestuur een afspiegeling van de provincie Utrecht te zijn met al haar aanwezige verschillen. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie neem je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Mail uiterlijk 1 februari 2019 met onze voorzitter Wiesje van der Weide via arianne.niks@jeugdfondssportencultuur.nl o.v.v. ‘vacature bestuurslid algemeen & onderwijs’.Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...