Naar Jeugdfonds Sport Zwolle pagina

Zwolle | 4 september 2019

Uitnodiging event Jeugdfonds Sport Zwolle!

Beste relatie,

Hierbij nodig ik je uit voor ons Jeugdfonds Sport Zwolle Event op dinsdagavond 24 september in de sportieve ambiance van de businesslounge van Landstede Sportcentrum (adres: Hogeland 10, 8024 AZ Zwolle).

Sporten biedt een voedingsbodem voor vitaliteit en weerbaarheid en voorziet in een sociaal vangnet. Deze avond staat in het teken van kinderen voor wie het financieel gezien van huis uit niet vanzelfsprekend is dat ze sporten. Met behulp van het Jeugdfonds Sport Zwolle kunnen zij lid worden van een sportclub en dragen we bij aan hun ontwikkeling en kansen voor de toekomst.

Veel van deze ouders en kinderen kennen de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport nog niet. Daarom hebben we ambassadeurs nodig voor het ‘spread-the-word-effect’. Mensen die werkzaam en actief zijn in het sociaal domein, het onderwijs of het sport- en verenigingsleven zijn voor ons belangrijke bruggenbouwers. Wij hebben vrolijke tools en hulpmiddelen klaarstaan, waarmee de ouders en kinderen op een laagdrempelige manier benaderd kunnen worden. We laten je op
24 september graag zien wat wij te bieden hebben en willen je inspireren om het verhaal verder te vertellen! Want jij gunt deze kinderen toch zeker ook die gave sportclub, waar ze hun energie kwijt kunnen en mogen groeien en ontwikkelen?

Programma:
19.30 uur we ontvangen je in de businesslounge met koffie en thee
20.00 uur dagvoorzitter Erik van der Spek heet je van harte welkom
20.10 uur Erik begeleidt een prikkelende dialoog met Xandra Tromp en sprekers vanuit de sport en de gemeente Zwolle
20.25 uur uitleg van de routing en hulpmiddelen door Nanda Louissen, Relatiemanager Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland
20.45 uur vriendenactie en prijsuitreiking
20.50 uur ervaringsdeskundigen vertellen over de impact van armoede op iemands leven
21.15 uur borrel met hapje, de hulpmiddelen liggen voor je klaar

Jij en je introducé(e)s zijn van harte welkom! Graag ontvangen wij je/jullie aanmelding voor 18 september via zwolle@jeugdfondssport.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met 1 van onze bestuursleden: Ingrid Heijnen (ingrid@ikmerkaanhetwerk.nl / 06-10982974). Tot de 24ste!

Met vriendelijke groet,

Xandra Tromp
Voorzitter Jeugdfonds Sport ZwolleLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Zwolle

Wist je dat?

Nederlandse gemeenten zijn aangesloten bij ons.

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een cultuurclub.