Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland pagina

Gelderland | 18 mei 2020

HBO/WO Stagiair(e) gezocht!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor een tevredenheidsonderzoek onder intermediairs van het Jeugdfonds Sport&Cultuur Gelderland.

Wie zijn wij?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie of het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland is een franchise van de Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland. Dit jaar bestaat het Jeugdfonds Sport Gelderland 10 jaar en Cultuur 5 jaar.

Wat ga je doen?

Jouw onderzoek is gericht op de inzet van intermediairs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland. Een intermediair is iemand die professioneel betrokken is bij de opvoeding van een kind, bijvoorbeeld een leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker etc. Zij zijn de verbindende schakel tussen het kind en het Jeugdfonds en kunnen een aanvraag indienen voor sport- en cultuuractiviteiten. Momenteel zijn er zo’n 800 intermediairs. Door hen meer te betrekken en te achterhalen wat zij nodig hebben, hopen we uiteindelijk meer kinderen te bereiken. Jouw opdracht is dan ook om een tevredenheidsonderzoek onder onze intermediairs te houden. Aan dit onderzoek besteed je de meeste tijd. Daarnaast werk je ook gewoon mee, bijvoorbeeld door het meedenken en mee organiseren van activiteiten voor het jubileumjaar.

Wie zoeken we?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland is op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze 3e of 4e jaars HBO/WO student. Diverse studie richtingen zijn mogelijk, zoals Leisure Management, Pedagogiek, of Sportkunde. De stageperiode (aantal maanden en werkdagen) is in overleg. Je start in september of zo mogelijk eerder. Natuurlijk ben je ook sociaal, gemotiveerd en resultaatgericht. En ben je gek op sport en/of cultuur. Je hebt er gewoon zin in om er een leuke en waardevolle stageperiode van te maken!

Wat bieden wij je?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is gevestigd in een sportieve omgeving op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Een fantastische locatie met goede werkplekken, restaurant én tafeltennistafel. Uiteraard zorgen wij voor goede stagebegeleiding en krijg je een maandelijkse stagevergoeding.

Reageren en informatie

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan jouw motivatie en cv naar merlin.gelderland@jeugdfondssportencultuur.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op met Merlin Bos, coördinator van Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland, 06 51 80 45 44.

Algemene informatie is te vinden op de websites https://jeugdfondssportencultuur.nl/ of https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/gelderland/.

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te sporten.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen.