nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem pagina

Haarlem | 18 mei 2022

KIES EEN CLUB

Geen geld voor de voetbalclub ⚽, muziekles 🎸, dansles 🩰, kickboksen 🥊, turnen 🤸 of judo? Wij betalen de contributie of het lesgeld.

Woon je in Haarlem of Zandvoort en is er thuis geen geld om sport- of cultuurlessen te betalen? Met deze landelijke actie van het Jeugdfonds, kunnen al jouw kinderen (4 t/m 17 jaar) gewoon meedoen. Wij betalen de lessen tot een bedrag van € 500,-. Dat betekent dat de meeste sporten en veel van de cultuurlessen voor je kinderen een jaar lang kosteloos zullen zijn.

Tot 13 juni kun je nu eenvoudig een Jeugdfonds aanvraag indienen. Dus wacht niet te lang! Bel ons op 088 – 8 800 888 (ma t/m vrij 9 – 21 uur) of vul het formulier in:

Vul het formulier in

Zo werkt het

  1. Vul het formulier in óf bel ons op 088 – 8 800 888 (maandag tot en met vrijdag 9.00 – 21.00 uur bereikbaar).
  2. Wij zoeken voor jouw gezin een Jeugdfonds intermediair: iemand die werkt met kinderen en jongeren. In Haarlem en Zandvoort is de aangewezen intermediair voor deze actie tot 13 juni Stichting Leergeld. Deze intermediair neemt contact met je op. Jullie doen samen een aanvraag zodat je kind lid kan worden van een club.
    OF
  3. We sturen je een e-mail met de contactgegevens van de intermediair. Je kan diegene bellen of mailen en hij/zij kan je helpen met de aanvraag zodat je kind lid kan worden van een club.

Goed te weten

Je kan niet zelf een aanvraag doen. Alleen een Jeugdfonds intermediair kan dit voor jou doen.

Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de club. Je ontvangt zelf geen geld. Is er naast het lesgeld nog geld over van de € 500,- dan kun je ook gelijk een waardebon voor een winkel (geen online winkel) bij ons aanvragen voor de spullen die je bij de activiteit nodig hebt.

Wist je dat je ook een aanvraag kunt doen voor bijvoorbeeld schoolspullen of een verjaardagsbox? Ga naar de website van Sam&: samenvoorallekinderen.nl.

Hoe wij omgaan met de gegevens van jou en je gezin, lees je in ons privacystatement.

Also available in English

متوفر أيضا باللغة العربيةLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2022.