Bedrijven

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 31 maart 2022

Helpt jouw bedrijf mee?

Alle kinderen moeten kunnen meedoen aan sport en cultuur! Voor kinderen in armoede is dat niet mogelijk. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt en betaalt de contributie en kleding direct aan de vereniging.

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Een groot deel van de ouders heeft een baan, maar onvoldoende inkomen om rond te komen.

De helpende hand

Werkgevers kunnen medewerkers met geldproblemen actief wijzen op hulp zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij kunnen een medewerker met kinderen warm doorverwijzen of direct helpen door het indienen van een aanvraag. Het bespreekbaar maken van geld- problemen helpt. Zo nemen we het taboe rondom dit onderwerp weg.

Waarom helpen als werkgever?

Geldproblemen veroorzaken stress, veel stress. Stress kan leiden tot het nemen van verkeerde beslissingen en zelfs een tijdelijke daling van het IQ veroorzaken. Dit staat goed functioneren op de werkvloer in de weg.

Door het bieden van een helpende hand kan een beetje stress worden weggenomen en een stap in de goede richting worden gezet. Zo helpt een bedrijf de maatschappij en zijn werknemers vitaal en (financieel) gezond te houden. Win – win!

Meld jouw organisatie aan!

Wij gaan nu de samenwerking met werkgevers aan! Op deze manier kunnen wij de ouders en kinderen die het nodig hebben nog beter bereiken. Helpt jouw organisatie mee? Meld dan hieronder uw organisatie aan, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

Nederlandse gemeenten zijn aangesloten bij ons.

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een cultuurclub.