nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam pagina

Rotterdam | 24 maart 2022

Geslaagde sportmiddag voor Oekraïense kinderen

Even afleiding, bewegen en buiten zijn. Dat gunnen wij alle kinderen. Ook de Oekraïense kinderen die momenteel worden opgevangen in Rotterdam.

De Excelsior Foundation, Stichting Mano, Rotterdam Sportsupport, School4stars, Zadkine en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam besloten dan ook de handen ineen te slaan. Op woensdag 23 maart organiseerden we met elkaar een zonovergoten voetbal- en spelmiddag voor zo’n 50 kinderen, ouders en familieleden van verschillende Rotterdamse opvanglocaties. Op een toplocatie: het Van Donge & De Roo Stadion, thuisbasis van Excelsior Rotterdam.

Voor ieder wat wils

Voetballen in de pannakooi, partijtje, penalty oefenen of gewoon lekker zelf spelen; voor iedereen was er wat leuks te doen. En iets lekkers te eten en te drinken, ook voor de ouders die mee waren gekomen.

We bedanken alle partijen die deze sportmiddag mede mogelijk hebben gemaakt voor hun inzet en bereidheid hieraan mee te werken. We hopen hier in de toekomst een vervolg aan te kunnen geven. Want samen kunnen we nog meer kinderen helpen!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.