nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam pagina

Rotterdam | 7 juli 2021

Doe ook mee deze de zomervakantie!

Yes! Naast zwemmen zijn er nog meer leuke sport- en cultuuractiviteiten te doen deze zomervakantie, waarvoor kinderen een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam kunnen ontvangen.

Waar kun je aan meedoen? 

  • Speeldernis – Speeldernis.nl: Doe mee met de Speeldernis Club! Elke donderdag of vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. (€40,- voor 6x meedoen)
  • 39JumpStreet – 39jumpstreet.nl: Springend de zomer door! 6 weken lang 1x per week trampolinespringen. (€40,- voor 6x)
  • Skateland – Skateland.nl: Het indoor skatepark van Rotterdam en omstreken! 6 keer toegang tijdens de reguliere openingstijden. (€40,- voor 6x)
  • SKVR Zomerfestival – Skvr.nl/zomerfestival: Diverse activiteiten voor jong en oud tijdens de zomervakantie. (€40,- voor 6x) 
  • Dansschool Moves – Movesrotterdam.nl: Danslessen HipHop en Afro op woensdag. 
  • House of Urban Arts – Houseofurbanarts.comDans op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 14.15 uur. 
  • YOUr Zomer Academy – Youtalent.nl: Diverse kunst- en muziekactiviteiten op woensdag en zaterdag.  
  • Talentzskool – Talentzskool.nl : Diverse activiteiten. Onder andere dans, toneel. DJ, zang en theater. 
  • Got2Groove – Got2groove.nl: Diverse dansactiviteiten. (€25,-)

Voor meer informatie over activiteiten, tijden, data en tarieven: neem contact op met de aanbieder. 

 

Hoe werkt het: 

Bovengenoemde sport- en cultuuraanbieders organiseren zelf een zomerprogramma en zorgen zelf voor deelnemers. Als intermediair kun je dit natuurlijk ook communiceren aan ouders. Voor deelnemende kinderen die in aanmerking komen voor een vergoeding van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam kan via een intermediair een aanvraag worden gedaan voor een van de zomerprogramma’s.  

Voor wie: alle kinderen die in aanmerking komen voor een vergoeding van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam en geen reguliere lessen volgen in de zomervakantie. Ook kinderen voor wie al een reguliere aanvraag loopt maar geen les kunnen volgen in de zomervakantie komen in aanmerking. Bijvoorbeeld omdat er geen les wordt gegeven in de vakantie.

Periode: maandag 19 juli – vrijdag 27 augustus (6 weken, met een activiteit per week) 

Vergoeding: Maximaal € 40,- per deelnemend kind. Kinderen kunnen 1x een bijdrage ontvangen voor deelname aan een van de zomerprogramma’s. 

Hoe: Ouders dienen een aanvraag in via een intermediair. De intermediair dient voor deze korte periode (6 weken) een aanvraag in bij het Jeugdfonds, voor het kind of de jongere. Dit verloopt op dezelfde manier als een reguliere aanvraag. Vul de kosten in (max. €40,-). Als de kosten niet bekend zijn, vul dan €40,- in. Selecteer bij periode 19 juli t/m 27 augustus. Na goedkeuring melden de ouders het kind zelf aan bij de aanbieder.  

Vragen over het indienen van een aanvraag? Neem even contact op via Rotterdam@jeugdfondssportencultuur.nl.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.